">

 

             location:

  1. Brezplačen set za odvzem vzorcev DNK za test očetovstva za osebno uporabo
  2. DNK test očetovstva za sodne postopke
  3. DNK testi med brati in sestrami
  • 100% zanesljivo DNK testiranje, vsi testi so opravljeni dvakrat
    Več
  • Testiranje očetovstva: obrazložitev postopka
    Več

Akreditacije laboratorija

Podjetje DNA Diagnostics Center ponuja svojim strankam najbolj zanesljive in kvalitetne storitve na področju analiz DNK. V nadaljevanju je seznam akreditacij in certifikatov, ki jih ima laboratorij DDC.

Certifikat ISO/IEC 17025
Certifikat ISO predstavlja najvišjo stopnjo akreditiranosti v Veliki Britaniji. Certifikat, ki ustreza standardom ISO/IEC 17025, zagotavlja klientom znanstveno zanesljivo testiranje, ki ustreza mednarodnim standardom. DDC je pridobil certifikat ISO preko ACLASS Accreditation Services, ki je članica ILAC. AABB
Akreditacijski program AABB testov starševstva je najbolj razširjen in sprejet standard v laboratorijih, ki se ukvarjajo z DNK testi očetovstva in materinstva. AABB akreditacija je pogosto potrebna v primerih imigracij, podpore otrok in različnih primerih za sodišča. Akreditacijski program AABB uvaja visoke standarde, ki zagotavljajo kvalitetne teste in skrb za sodelujoče v DNK analizi starševstva. Laboratorij DDC je dobil prvo AABB akreditacijo leta 1996, od takrat pa prejel odlične ocene, brez pomankljivosti v zadnjih treh inšpekcijskih pregledih.

ASCLD/LAB- International

Ameriško društvo direktorjev kriminalističnih laboratorijev/ Laboratorijska akreditacijska komisija (ASCLD/LAB) ima najstrožji akreditacijski program za forenzične DNK laboratorije. Internacionalno akreditacijo tako dobijo najelitnejši laboratoriji, ki ustrezajo mednarodnim standardom za forenzične DNK analize. Laboratorij DDC je do sedaj edini zasebni laboratorij, ki mu je uspelo pridobiti to prestižno akreditacijo.

Združenje ameriških patologov (CAP)
Cilj laboratorijskega akreditacijskega programa CAP je »izboljšanje varnosti pacienta z zvišanjem kvalitete laboratorijskih storitev preko izobraževanja, postavljanja standardov in zagotavljanja, da laboratoriji ustrezajo ali presegajo regulacijske zahteve«. Med zadnjim nadzornim pregledom združenja CAP, ki obsega preiskavo laboratorijskih procesov in odličnost molekularno diagnostičnih storitev, je laboratorij DDC dobil oceno odlično.

Ministrstvo za zdravstvo zvezne države New York (NYSDOH)
Certifikat NYSDOH dovoljuje laboratorijem, da opravljajo DNK teste primerov, ki so se zgodili v New Yorku. Kot eden izmed najstrožjih standardov za laboratorijsko testiranje zahteva standard NYSDOH natančno inšpekcijo celotne storitve, vključno s postopkom varstva podatkov in napotkov pacientom. DDC je eden redkih, ki ima poleg akreditacije AABB, še prestižen certifikat NYSDOH in odlične ocene v zadnjih treh inšpekcijskih pregledih.


Amandma napredka kliničnih laboratorijev (CLIA) (?)

Akreditacija CLIA, ki jo je izdalo ameriško Ministrstvo za zdravje in človeške storitve, jamči, da so rezultati, ki jih izda laboratorij, natančni, zanesljivi in da jih stranke dobijo v predvidenem roku. DDC ima akreditacijo CLIA že več kot osem let.

 

Test starševstva   |    DNK storitve   |    Vprašanja   |    Kontaktirajte nas